Tickets Werder Bremen kopen

Losse tickets Werder Bremen zelf kopen?

Het is op verschillende manieren mogelijk om aan losse tickets Werder Bremen te komen. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Werder Bremen zelf. Echter zijn de wedstrijden vaak druk bezocht waardoor het soms lastig kan zijn om aan kaarten te komen. Helemaal wanneer je twee kaarten naast elkaar wilt, moet je er vroeg bij zijn. Vooral bij topwedstrijden is er weinig ruimte voor vrije verkoop. Ook heb je bij aanschaf via de website van Werder Bremen een creditcard nodig. Wanneer je deze niet in je bezit hebt, is het niet mogelijk om kaarten te bestellen.

Losse Werder Bremen tickets kopen via VoetbalticketXpert

Een andere veelgebruikte mogelijkheid om aan kaarten te komen van Werder Bremen is via de website van VoetbalticketXpert. Op deze website kun je via het navigatiesysteem of via de zoekfunctie op Werder Bremen zoeken. Het voordeel van deze website is dat je geen creditcard nodig hebt. Ook weet je zeker dat je gegarandeerd naast elkaar zit bij een wedstrijd naar keuze. Je hoeft geen account aanmaken en kunt de losse tickets Werder Bremen direct bestellen. Bekijk hier alle thuiswedstrijden van Werder Bremen.

Aanbod VoetbalticketXpert

Wedstrijd Werder Bremen bezoeken Weserstadion

Een wedstrijd van Werder Bremen is een hele belevenis. Bij elke thuiswedstrijd zitten er 42.358 in het groen gehulde supporters om hun club naar de overwinning te schreeuwen. Aangezien Bremen dichtbij de Nederlandse grens ligt, is de stad eenvoudig te bereiken. Voor de wedstrijd lopen de supporters van zowel het uit als het thuis team gemoedelijk door elkaar naar het stadion. Je kunt er prima genieten van de welbekende Duitse braadworst en een lekker Becks biertje. In het stadion heb je op de zogenoemde ‘Ostkurve’ de fanatieke aanhang van Werder zitten. Hier staan 10.000 mensen achter de goal die 90 minuten voor een fantastisch sfeer zorgen. Kortom het Weserstadion is zeker de moeite van een bezoek waard.

Tickets Nordderby kopen

De belangrijkste wedstrijd van het jaar is voor de supporters is de wedstrijd tegen HSV. De clubs uit Hamburg en Bremen zijn als sinds jaar en dag elkaars aartsrivaal. De Nordderby kent inmiddels al meer dan 100 edities. Helaas is HSV in het seizoen 2017/2018 gedegradeerd naar de 2. Bundesliga waardoor de derby even van de baan is. Het lijkt er wel sterk op dat HSV weer promoveert naar het hoogste niveau waardoor volgend seizoen de derby weer in ere hersteld zal zijn. Tickets voor de Nordderby kopen is lastig via de officiéle website van Werder Bremen is bijna onmogelijk. Koop daarom je kaarten via VoetbalticketsXpert.