Voetbalreizen Werder Bremen

Voetbalreizen Werder Bremen zijn tegenwoordig erg populair onder Nederlanders. Dit komt door het hoge niveau van de Bundesliga en het feit dat Bremen net over de grens ligt. Je zou zelfs heen en weer kunnen gaan voor een potje voetbal, maar het is ook aan te raden om er een weekendje weg van te maken. Voor de architectuur kun je terecht bij het stadhuis van Bremen of de St. Petri Dom. Ook de historische wijk Schnoor is een echte aanrader. Mocht je meer van het nachtleven zijn, ga dan s’ Avonds naar de studentenwijk Viertel toe. Klinkt allemaal erg leuk, alleen hoe regel je nou zo’n voetbalreis Werder Bremen?

Aanbod Number1 Voetbalreizen

Zelf voetbalreis Werder Bremen boeken

Je kunt een reis helemaal zelf samenstellen. Je koopt via de officiele website tickets voor Werder Bremen in, boekt een hotel en regelt je vervoer. In dit geval is het mogelijk dat je geen tickets naast elkaar kunt regelen aangezien de wedstrijden van Werder snel uitverkocht zijn. Ook moet je er rekening mee houden dat leden van supportersverenigingen van Werder Bremen voorrang hebben op tickets. Houdt tevens ook goed in de gaten dat het hotel op een gunstige ligging van het Weserstadion is, zodat je op de wedstrijddag niet nog lang hoeft te reizen om de wedstrijd te bezoeken. Tot slot is het ook handig om je hotel pas te boeken zodra de wedstrijd definitief is vastgesteld. Op deze manier hoef je het hotel niet meer om te boeken. Het definitieve speelschema wordt vaak vier weken van te voren bekend gemaakt.

Voetbalreizen Werder Bremen boeken via voetbalreisbureau

Voetbalreizen Werder Bremen kun je ook via een voetbalreisbureau boeken. Deze partij regelt dan de kaarten voor Werder Bremen voor je, en zorgt voor een goed hotel. Vaak is het via zo’n organisatie wel mogelijk om kaarten voor topwedstrijden tegen bijvoorbeeld Dortmund te komen. De kosten kunnen in totaal misschien iets hoger liggen maar dan ben je wel van alle gemakken voorzien. Kijk hier voor de thuiswedstrijden van Werder Bremen.